Dieren en mensen portretten

Ifat Zohar is geïnspireerd door de liefde van de Oude Meesters voor het vertellen van verhalen en hun gebruik van licht en kleur om diepte en dimensie aan hun onderwerpen toe te voegen.
Haar benadering van paarden- en huisdierenfotografie is geworteld in de principes van authenticiteit, kwaliteit en eerlijkheid. Ze benadert haar werk als een verhalenverteller, niet alleen als een fotograaf.
Door het aanbieden van outdoor, studio ontworpen en creatieve ervaringen, creëert ze portretten die de persoonlijkheden achter de mens/dier band vastleggen.
Momenteel werkt zij aan een speciaal project genaamd “The Equine Dutch Masters – Portretten van eenheid in schoonheid – het paard en zijn mens in de Nederlandse cultuur” dat de unieke wereld van Nederlandse paarden en hun menselijke verzorgers belicht door de ogen van een buitenlandse fotograaf die in Nederland woont.
De portretten geven een artistiek inzicht in het leven van de Nederlandse bevolking en hun speciale band met deze edele viervoeters – een eenheid in schoonheid.

Over Ifat Zohar
Fotograaf Ifat Zohar (1970) is een autodidactische, prijswinnende fotograaf, gespecialiseerd in dier/ mens portretten. Zij verhuisde 10 jaar geleden van Israël naar Nederland.

www.iziphotoart.com

Facebook: Ifat Zohar Photography and more

Instagram:@iziphotoart_photography

YouTube: Ifat Zohar Photography & more