“Zicht op Naarden”
Fred Blaas woont 40 jaar in Naarden en heeft de laatste jaren rondom Naarden-Vesting een aantal landschapsfoto’s gemaakt. Hij loopt hier gemiddeld één uur per dag rond. Door goed te kijken ziet hij veel meer en als hij de juiste omstandigheden treft, dan is dat heel fijn om dat vast te kunnen leggen.

Portretfotografie.
Daarnaast heeft hij zich ook toegelegd op portretfotografie. Op basis van zijn intuïtie is hij in staat om de  emotie van het moment van de geportretteerde(n) vast te leggen.
Zijn werk bestaat uit fine art fotografie, tot het fotograferen van gewone mensen op straat. Een overzicht van zijn portretfotografie is in restaurant De Kapschuur te zien (1e etage)

Over Fred Blaas
Fred Blaas (1956) is op zijn 12e levensjaar enthousiast begonnen met fotograferen nadat hij een analoge camera van zijn vader had gekregen. Na 35 jaar amateurfotografie heeft hij van zijn passie zijn beroep gemaakt. Sinds 2019 is hij professioneel fotograaf.
Hij is een intuïtief fotograaf en autodidact en met oog voor detail weet hij de schoonheid van de natuur vast te leggen.
www.fredblaas.com