Foto: Flávia Versteegh
 

Galerie Pouloeuff – Fotovakschool ‘Face Life’

Galerie Pouloeuff toont in de foto-expositie “Face Life” afstudeerwerk van Fotovakschool-studenten die in 2016 zijn afgestudeerd. De werken van Flávia Versteegh, Sven Scholten, Pien Neve, Xanne Berg en Vivianne Sanderse tonen ons diverse bijzondere benaderingen en interpretaties van het leven.

Galerie Pouloeuff werkt in deze foto-expositie samen met de Fotovakschool. Vijf door de Fotovakschool en galerie geselecteerde fotografen laten hun eindexamenwerk 2016 zien.

Sven Scholten (1989) laat in zijn portretten de maskers afgooien. De oprechte emotie komt van diep binnenuit. De fotograaf geeft in het werk “Anxious souls” ook de mindere momenten in het leven een plek.Pien Neve (1988) haalt herinneringen op en toont ons de wisselwerking tussen associaties van vroeger en de werkelijkheid van nu. In het werk “Now is not just then” hebben etalage poppen de plaats van de mens ingenomen.Flávia Versteegh (1981) tracht met de serie “De Vierde Symfonie” het gedwongen moeten stoppen als fluitiste een plekje te geven. Foto’s in combinatie met tekeningen vertellen het verhaal.Vivianne Sanderse  (1994) confronteert de kijker met verlangens die uiteindelijk vooral uit onze eigen suggesties voortkomen. Esthetiek en filmische aspecten spelen een grote rol in haar fotografie.Xanne Berg (1989) laat beelden zien van zelf gecreëerde werken die zij in het museum zou plaatsen wanneer zij een eigen museum zou hebben. Het levert de serie” Het museum dat ik als kind had gewild” op.

 
Over Galerie Pouloeuff:
Tijdens het fotofestival Naarden is de galerie dagelijks geopend.
De openingstijden zijn: Maandag tot en met zaterdag 11.00 tot 17.00 uur. Zondag 12.00 tot 17.00 uur.
De expositie is te zien tot en met zondag 25 juni.Galerie Pouloeuff is een niet commerciële instelling en is gelieerd aan de Keep an Eye Foundation.
 

www.galeriepouloeuff.nl

www.fotovakschool.nl

Locatie: Turfpoortstraat 36a